η εταιρεία μας

H Alcofarm Medical, αμιγώς Ελληνική εταιρεία, από το 2001 διαθέτει αντισηπτικά και απολυμαντικά σε κλινικές, νοσοκομεία, ιατρεία, φαρμακεία και σε κάθε χώρο όπου κρίνεται απαραίτητη η απολύμανση και υγιεινή όπως επίσης  χώρους εστίασης, εκπαιδευτικά ιδρύματα, γυμναστήρια, ινστιτούτα, μέσα μαζικής μεταφοράς, με υψηλής ποιότητας προϊόντα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τις Αρχές.

Η διοίκηση της Εταιρείας, έχει επιλέξει ως μέσο για την ανάπτυξή της μια σαφώς καθορισμένη πολιτική για την ποιότητα. Μέσω της πολιτικής αυτής η εταιρεία δεσμεύεται ότι:

  • Παράγει και εμπορεύεται προϊόντα που συμμορφώνονται στα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τους κανονισμούς, τις σχετικές νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις,

  • Τα προϊόντα της είναι κατάλληλα και ασφαλή για την χρήση για την οποία προορίζονται,

  • Διαθέτει στην αγορά προϊόντα τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών της ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους,

  • Επιδιώκει την αποτελεσματική επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους πελάτες της με άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά τους,

  • Εξασφαλίζει την ενεργό συμμετοχή όλων των εργαζομένων προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η πελατοκεντρική στρατηγική της εταιρείας, χαρακτηρίζει την ιστορική της πορεία και την εμπορική της επέκταση. Σε αυτή βασίζεται η αποδοχή και η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από την πελατειακή της βάση, που διαρκώς διευρύνεται. Η τεχνική υποστήριξη συνοδεύει τα προϊόντα στον πελάτη καθιερώνοντας μία μόνιμη και αμφίδρομη επικοινωνία μαζί του, ώστε να εξασφαλίζεται η λήψη όλων των μηνυμάτων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
Το ομαδικό πνεύμα του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας δημιουργεί άριστο εργασιακό περιβάλλον που οδηγεί σε άρτια συνεργασία με τους πελάτες μας.

Για εμάς το ανθρώπινο δυναμικό είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε να αναδείξουμε. Συνεργάσιμοι, φιλικοί και πάντα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια και πάθος.

Το ανθρώπινο δυναμικό ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας μας και αναγνωρίζουμε ότι η επιτυχημένη πορεία της οφείλεται στην προσωπική συνεισφορά του κάθε εργαζόμενου.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους μας, στεκόμαστε δίπλα τους και νιώθουμε περήφανοι που στα χρόνια της κρίσης καταφέραμε να διατηρήσουμε όλες τις θέσεις εργασίας αλλά και να προσφέρουμε νέες ευκαιρίες

Νατάσα Κούζουνα, Γενική Διεύθυνση

Είμαστε μια υγιής εταιρεία χωρίς δανεισμό και άλλες εξαρτήσεις,  με συνέπεια στις οικονομικές μας υποχρεώσεις. Στη διάρκεια της κρίσης διατηρήσαμε όλες τις θέσεις εργασίας και τώρα δημιουργούμε νέες. Επιθυμούμε να συμβάλλουμε  στην ανάπτυξη και την βιωσιμότητα της κοινωνίας μας με όλες τις θέσεις εργασίας αλλά και να προσφέρουμε νέες ευκαιρίες.

Σωτήρης Κούζουνας, Οικονομικός Διευθυντής

Alcofarm Medical

ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Λεωφ. Κηφισού 40
ΤΚ 121 33 Περιστέρι

τηλ.κέντρο 210 2224 206
e-mail: info@alcofarm.gr