ποιότητα

Η Ποιότητα είναι θεμελιώδης αρχή που διέπει όλες μας τις δραστηριότητες.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και παίρνουμε αποφάσεις αναγνωρίζοντας ότι η φήμη της Εταιρίας μας βασίζεται στην κινητοποίηση κάθε εργαζόμενου ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά, να είναι προδραστικός και να έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες μας.
Τα προϊόντα που παράγουμε και εμπορευόμαστε, διαθέτουν εξειδικευμένους φακέλους πληροφοριών, όπως ορίζουν οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί και ακολουθούν τις βέλτιστες παρασκευαστικές πρακτικές, όπως ορίζουν τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.
Είναι κατάλληλα και ασφαλή για την χρήση για την οποία προορίζονται.
Κυκλοφορούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιούνται ευρέως από τους επαγγελματίες της υγείας οι οποίοι και τα τιμούν με την εμπιστοσύνη τους επί πολλά έτη καθώς πληρούν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους και ως προς τις τεχνικές προδιαγραφές τους.
Θέλοντας σαν εταιρία να διατηρήσουμε την επαγγελματική μας φήμη και να συνεχίσουμε να είμαστε αξιόπιστοι στην αγορά και παράλληλα και ο πελάτης μας να είναι ασφαλής με την αντισηψία που απαιτείται στον χώρο του, προβήκαμε σε μελέτες και εκτιμήσεις αποτελεσματικότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Κανονιστικών Ρυθμίσεων (European Normative-EN).

Τα προϊόντα μας διαθέτουν άδεια έγκρισης κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ)
Τα προϊόντα μας παράγονται με πιστοποίηση κατά ISO 9001

 

Alcofarm Medical

ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ
ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Λεωφ. Κηφισού 40
ΤΚ 121 33 Περιστέρι

τηλ.κέντρο 210 2224 206
e-mail: info@alcofarm.gr