Ζελέ υπερήχων – Κρέμα για φυσικοθεραπεία

Νοέ 7, 2023 | ενημέρωση

 • Ζελέ Υπερήχων
 1. Yψηλή Αγωγιμότητα:  έχει υψηλή αγωγιμότητα, καθιστώντας το απολύτως κατάλληλο για ακριβείς μετρήσεις υπερήχων.
 2. Bελτιωμένη Εικόνα: βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας στις υπερηχογραφήσεις, βοηθώντας τους επαγγελματίες της υγείας να κάνουν πιο ακριβείς διαγνώσεις.
 3. Aσφάλεια για τον Ασθενή: το τζελ ειναι ασφαλές για χρήση στην επιδερμίδα των ασθενών, χωρίς ερεθισμούς ή αλλεργικές αντιδράσεις.
 4. Διάφανο και μη λιπαρό. Απόλυτα διαλυτό, δεν αφήνει σημάδια στον ιματισμό.
 5. Mοναδική υποαλλεργική, αντιβακτηριακή φόρμουλα.
 6. Δεν ερεθίζει το δέρμα.
 7. Χωρίς φορμαλδεΰδη.
 8. Μη σπερματοκτόνο.
 • Γαλάκτωμα μασάζ για φυσικοθεραπεία.
 1. Υψηλή Ποιότητα και Ασφάλεια: Το γαλάκτωμα μασάζ calma med είναι κατασκευασμένo με υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, καθιστώντας τo κατάλληλo για επαγγελματίες φυσιοθεραπευτές που αναζητούν αξιόπιστα προϊόντα για τους πελάτες τους.
 2. Συνεργασία με το Δέρμα: H calma med είναι σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη σωστή τεχνική μασάζ, ενισχύοντας την απορρόφηση στο δέρμα, επιτρέποντας παρατεταμένη μάλαξη με μικρή ποσότητα προϊόντος και βοηθώντας τους φυσιοθεραπευτές να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
 3. Υποστήριξη της Θεραπευτικής Διαδικασίας: το CALMA MED συνεισφέρει στην ευεξία των ασθενών, χαλαρώνοντας τους μυς, βοηθώντας στην ανακούφιση από τον πόνο, και ενθαρρύνοντας την αποκατάσταση.
 4. Περιέχει Άρνικα, φυτό με αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση που χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από πόνους σε μύες και αρθρώσεις χωρίς να δημιουργεί εκχυμώσεις (μελανιές).
 5. Ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας.
 6. Χωρίς parabens και χρωστικές.
 7. Συμβατό με κάθε τύπο δέρματος.
 8. Δερματολογικά Ελεγμένο